За нас

Aгенция за недвижими имоти ProMax

Работим за вас

Агенция ProMax е основана през пролета на 1991 г., в момента на възникване на свободния пазар на недвижими имоти в България. В продължение на 27 г. работа, ние можем да се гордеем, че предлагаме най-качествените услуги на пазара на имоти в България. Изграденият безспорен авторитет, имидж и репyтация на aгенция ProMax се дължи предимно на професионализъм, безкомпромисност, динамичност, бързина и качество на услугата както и на индивидуаленя подход към клиентите от екипа на агенцията. За 27 г., ProMax се е специлизирала в управлението, посредничеството на пазара на недвижимите имоти.

Агенция ProMax разполага освен с постоянен екип, така и с асоциирана група консултанти: икономисти, юристи и други специалисти , които биват привличани в интерес на клиентите на Агенцията.

Използваме всички нови по вид комуникации, като непрекъснато обновява възможностите си за диалог с клиентите като пряк и непряк контакт.

Търсите най-добрия имот?

Нашият екип ще ви помогне да закупите или предоставите за наемане вашия имот. Разгледайте нашите предложения и се свържете с нас, ако желаете да включим ваш имот в нашия сайт.

a
Нямате правомощия за регистрация